”Missään muualla kuin Tiimiakatemialla et voi valita Asio:sta kurssia ADIDAS”!

Tänään oli sitten Tiimiakatemian Kick-Off, potkittiin koko  ”organisaatio”  vauhtiin ja mukana olivat myös TA:n valkut. Kimmo Pulkka veti elämänsä kovimman stand-up-shown ja kiteytti meidän opetussuunnitelman lyhyesti: ”Missään muualla kuin Tiimiakatemialla et voi valita Asio:sta kurssia ADIDAS”! Kimmon unelmana on jonain päivänä toimia ko. brändin parissa ja nostaa se maailman kovimmaksi. Kuvassa tiimi Nimion, joka järjestää Tiimiakatemian Raksapäivät syksyllä 2015, organisoi Mittavan 24H synnytyksen ja tekeepä vielä TA:n synttärit 2016!nimion

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s