Tuunaa tapahtuma – käsikirja, mainio apu projektin suunnitteluun!

Tuunaa tapahtuma! on käsikirja kaikille tapahtumanjärjestämisestä kiinnostuneille. Kansien välistä löytyy pikaohjeita ja tuhdimpaa tavaraa tapahtumien ideointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja jälkipyykkiin sekä valmiit oppituntiehdotukset tapahtumanjärjestämiskoulutuksen vetämiseksi. Sisältö on tuotettu yhdessä ammattiin opiskelevien kanssa ja tekstin on laatinut Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n tiedottaja – kouluttaja Mikko Vainio, jolla on vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä ja opiskelijajärjestötoiminnasta. Nyt on aika tuunata oma tapahtuma!

Tässä se on, senkun lataat!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s