Mallia Muutoksentekijöiltä

Tiimiakatemialla on monta tehtävää, suuria haasteita ja mahtava visio. Tarkoituksenamme on poistaa työttömyys Suomesta, synnyttää rohkeasti tiimiyrittäjyyttä ja ja saavuttaa vuonna 2013 visiomme olla  ”Euroopan johtava rajoja rikkova tiimiyrittäjyyden huippuyksikkö”. Haasteita siis riittää ja siksi meidän kannattaa ottaa oppia parhailta. Kuinka olisi Muutoksentekijät?

Mistä on kyse?

 

Maan lupaavimmat kyvyt tekevät unelmistaan totta. Miten idea jalostuu   toimivaksi yritykseksi vain kymmenessä viikossa? Kuinka aika riittää   tuotteen prototyypin valmistamiseen? Muutoksentekijät valottaa   kasvuyrittäjien arkea ja kokemuksia seuraamalla 11:tä erilaista tiimiä   hiomassa ideoistaan menestyviä tulevaisuuden yrityksiä. Sarjassa   kurkistetaan kulissien taakse ja koetaan miten nuoret yrittäjät rakentavat   itse oman työnsä, luovat uutta kasvua ja tekevät unelmistaan totta. 10   viikkoa on lyhyt aika, mutta sen aikana voidaan synnyttää aitoa muutosta.

Kannattaa varmaan katsoa tämä video….

http://video.msn.com?vid=016f32fe-f000-0b55-9a99-6a5e57932381&mkt=fi-fi&from=sp^fi-fi&src=FLPl:shareBar:permalink:uuids

Sami Lehmus: Pakko sanoa, että yhdyn kyllä Letimin mailiin täysin. Ehkä se ”pakollisen” rahan tekeminen ja gäppiajattelu kääntää päämme uusista ja oikeasti jopa tuottavista ideoista ja kokeiluista näihin helpon rahan inventaarioihin. Jos joku ei vielä ole sarjaa katsonut, niin mielestäni olisi syytä. Onko tuttu toimintaympäristö?  Entä tutut toimintatavat? Niin.. Täällähän on toimittu 18 vuotta samalla kaavalla, mutta ehkä meiltä puuttuu se kollektiivinen halu muuttaa maailmaa tai edes Suomea. Nyt olisi hyvä aika muuttaa suuntaa…

Petri Virta:  Jos pääsee ulos perinteisiltä urilta (kuten tiimiakatemia 18 vuotta sitten) ja sitten jumittuu junnaamaan samalla tavalla näille uusille urille, niin on ajautunut samaan ansaan uudestaan mistä on juuri vapautunut. Erittäin hyvin sanottu Sami. Meidän täytyy herättää visiomme henkiin, synnyttää toisissamme aito halu muuttaa maailmaa ja visioida isosti. Tärkeintä on muistaa, että vastuu on meillä! Innovaatioiden ja oikeasti uusien juttujen ongelma on usein se, että varmuutta tuloksesta ei ole tai tulot saattavat tulla vasta pitkän ajan päästä. Ilman tosi vahvaa uskoa omaan asiaan nämä hommat jää toteutumatta…:
Timo Hyväri Tiimiakatemialla pitäs päästä enemmän sinne self-employed tai business owner ruutuihin, eikä kynyttää employee-mindsetissä. Vaikka toki sieltä voi homman aloittaa.
Jessica Myllyniemi:  Akatemialla on myös ehkä ”totuttu” tiettyyn tasoon. Uudet pinkut tulee taloon ja näkee missä mennään. Tekee niitä saakelin inventaarioita, taas, aina vaan. Onneks ei kaikki, mutta suurinosa. Osataanko akatemialla taas tukea tarpeeksi niitä kovia jätkiä, suunnannäyttäjiä? Aika moni lähtee akatemialta löydettyään sen oman jutun ja moni pitää akatemiaa jarruttavana asiana. Mutta paljon on myös kytemässä pinnan alla hyviä juttuja, esim ens vuoden MT:stä on tulossa jotain aivan uutta ja erilaista, mikä on iso ja hyvä muutos vanhaan
Petri Virta:  Mikä on uutta ja erilaista, olisi huippua kuulla?:
Jari Heikkilä:  Tuo on kyllä ihan totta, että itekkin pinkkuna vähän niinkun automaattisesti vaan ohjautunu tonne inventaarioitten pariin. Ei sillä, ihan mukavia hommia välilla. Mutta se, että ei siinä ekojen viikkojen aikana osannu yhtään ees kyseenalaistaa niiden mielekkyyttä vaan oletti, että ne vaan on automaattisesti osa tätä touhua. Ja tohon en kyllä näin äkkiseltään vastausta keksi, että mikä se uus ja erilainen sitten kuitenkaan olisi.
Matti Ikäläinen: Allekirjoitan myös Samin ja Letimin setit. Meillä se taitaa vaan helposti mennä siihen, että tehdään noita ”rahahommia” jotta on gäpit täynnä ja on varaa sitten tehdä omia kokeiluita. Marraskuussahan näemme hyvän esimerkin, miten on lähdetty ajattelemaan isosti ja kokeilemaan juttuja. (Whoopaa)
Jessica Myllyniemi: Mutta ei myöskään liikaa dissata itseämme, paljon on myös kehitytty ja tehty hienoja isoja asioita. Mut muutoksen aika on kyl.
Joonas Pesonen: saataisko tästä synnytettyä keskustelua myös akatemialla? mitä se tulevaisuus meillä voi olla? mitä tarkoittaa maailman johtava huippuyksikkö? mitä siihen tarvitaan? meidänhän on oltava itse se muutos, jota maailmalta haluamme. hei tää keskustelu on tosi hyvä alku!
Timo Hyväri:  Sellainenki on yllättävän harvinaista akatemialla, että _investoidaan_ jo tienattuja rahoja isompiin hommiin. Että käytettäisi rahaa sillä aikomuksella, että tehdään enemmän rahaa. Akatemialla pitäisi oppia hyödyntämään muiden resursseja. Toisten osaamista, toisten aikaa, toisten rahoja. Ei tarvita oikeasti ku hyvä idea ja vähän palleja viedä sitä eteenpäin. Pallit voi hankkia vaikka itsesuggestiolla jos ei ole rautainen itsetunto luonnostaan, harvalla. Esimerkiksi Hölen puuhista voi olla montaa mieltä, mutta se kyllä ajattelee kuten business owner ja vivuttaa aika tehokkaasti muiden aikaa.
Petri Virta:  Pitäskö laittaa pystyyn semmonen Tiimiakatemian Leijonankita? Siin vois idealle hakee rahotusta kollegoiden parista. Minä voisin ainakin lähtee vaikka opintolainalla sijottajak jos hyvä juttu tulis vastaan! Summat ei tarviis olla isoja, parista sadasta tonniin ku sais ylimäärästä alkupääomaa niin mikäpäs siinä. Siinä saatas kannustettua uusiin innovatiivisiin juttuihin, sparrattua toisiamme ja tuotua ideat julkisiksi. Oisko Piinapäiville ideaa tässä?
Mikko Suomäki: Tässä on paljon ideaa, itse olen ainakin kaivannut pitkään tällaista keskustelua ja sitä suuntaa mihin tämä kaikkien ajattelua vie
Juho Deb:  Mahtavaa keskustelua. Huomaa heti kuinka ihmiset on innoissaan ja jaksaa kommentoida tähän kun keskustelua kerran syntyy. Itse kun tulin Akatemialle, niin luulin tulevani juuri siihen paikkaan mistä Sami ja Petri muutamissa ekoissa postauksissaan puhuu. Väärässä olin. Onneksi meillä yhteisönä on kuitenkin mahdollisuus luoda Tiimiakatemiasta juuri sellainen kuin me sen haluamme olevan. Täytyy vain varoa ettei jäädä jumiin omiin mielen malleihimme
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s