Tiinakin on valmistunut Tiimiakatemialta

Kirjoittanut Savonmaa, lähde Savonmaa.fi
05.09.2011 20:31
Tiina Seppänen kouluttaa nuoria yrittäjyyteen.

Tänään vietetään valtakunnallista yrittäjän päivää.

Yrittäjyysvalmentaja Tiina Seppänen on lähtenyt sytyttelemään yrittäjyyden kipinää nuorten keskuudessa Savonlinnassa.
ELY-keskuksen myöntämän tuen turvin on käynnistynyt nuorten yrittäjyysvalmennushanke, jossa mukana on kaksi valmennettavaa ryhmää. Toisessa ryhmässä on mukana opiskelijoita. Toinen kootaan TE-toimiston kautta alle 30-vuotisista työttömistä nuorista. Opiskelijoiden ryhmä, johon pääsee 20 valmennettavaa, on täyttymässä. Lopullisia valintoja ei ole vielä tehty. Työttömien ryhmää kootaan parhaillaan. Siihenkin otetaan 20 nuorta.

Savonlinnassa kolmen oppilaitoksen yhteinen hanke on pilotti, jota ei ole Seppäsen mukaan toteutettu vastaavanlaisena muualla. Mukana on oppilaita Taidelukiosta, Lyseon lukiosta ja Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta.
Valmennuskurssi kestää puolisen vuotta. Se ei maksa nuorille mitään. Kurssi sisältyy opiskelijoille heidän opintoihinsa niin, että kurssi on osa vapaasti valittavia aineita.

Nuorten yrittäjyyshanke kestää kaiken kaikkiaan kaksi ja puoli vuotta. Kurssit käynnistyvät nyt syksyllä järjestötalo Kolomosen tiloissa. Kun nuorten yrittäjyystalo Kaarlonkadulla valmistuu vuodenvaiheessa, koulutus siirtyy sinne.
-Nuori ei ole kohde vaan itse toimija ja tekijä, Tiina Seppänen korostaa. Hän itse on saanut jo kotoa yrittäjyyden kipinän. Isä on yrittäjä. Tiina oli käynnistämässä omaa ensimmäistä yritystä 2003. -Se oli kimppahomma. Opiskelin Jyväkylän Tiimiakatemiassa. Perustin sitten 2007 oman yrityksen Oivallus Valmennuksen, jonka puitteissa vedän nuorten yrittäjyysvalmennusta. Myös kokeneempien valmennus kuuluu toimintaan, hän selvittää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s