Tiimiakatemia – luovan musiikin kehto!

Tiimiakatemia on tiimiyrittäjyyden huippuyksikkö, joka synnyttää myös paljon luovaa energiaa. Oletteko kuulleet esim. Oriental Jam nimisestä tosi kovasta porukasta, jossa keulakuvana häärii Voltti nimisestä tiimistä valmistunut Simo Orpana? Tai muistattehan vielä legendaarisen Kean, jossa laulaa iki ihana Hanne- Mari Virta, rummuissa Teemu Kankainen, kitarassa Jim Helenius ja bassossa Anssi Kalliokoski – kaikki Tiimiakatemialta valmistuineita. Katso videoita, niin ymmärrät – Tiimiakatemia, paikka josta syntyy tähtiä vähän joka lähtöön! Viimeisenä tuorein: Baskeista palannut Cromitan Petrus Piironen soittaa ja laulaa Niel Youngia Mortonissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s