Unkarin Tiimiakatemia on avattu virallisesti!

Heimoon on liittynyt 32 uutta innokasta tiimiyrittäjää Unkarista. Debrechenin 40.000 opiskelijan yliopisto sijaitsee 250.000 asukkaan kaupungissa keskellä lättänää pustaa itäisessä Unkarissa.

Tiimiyrittäjien toimisto

Tiimiakatemian ilmapiiri on iloinen, avoin ja innostava. Tiimiyrittäjät ovat jakautuneet kahteen tiimiin. Käytännössä tiimit toimivat projektien ympärille rakennettujen osakeyhtiöiden ympärillä. Osuuskunnilla on kuulemma huono karma kommunismin ajalta. Näitä osakeyhtiötä on kuusi. Projekteina on mm. kampaamotarvikkeiden tuonti Italiasta, 2nd hand-kierrätyskauppa, etukortti/palvelu ulkomaalaisille, ”internet”-huutokauppa ravintoloille, Ave-minaral veden markkinointi, tapahtumien organisointi ja sosiaalisen median markkinointi. Heitä valmentaa kolme valmentajaa. Unkarin Tiimiakatemia aloitettiin kirjoittamalla viralliset sopimukset JAMK ja Debrechin yliopiston kanssa. Paikalla oli noin 20 tiedotusvälineiden edustajaa. Johannesta haasteltiin Unkarin television uutisiin. Kabinettiavajaisten jälkeen tiimiakatemian kyltti tällättiin seinään kiinni. Unkarin TA on avattu!

Innovate or die
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s