Tiimiakatemian johtamistehtäviin valittu uusia kykyjä…

Kansainvälisyyspäällikkö                                                                                                                                                                                     Heidi Vainio‑Pekka Solidealista.

Learning Expedition projektipäällikkö                                                                                                                                                        Emma Ojala Solidealista

Rekrypäällikkö                                                                                                                                                                                                       Joonas Pesonen Mainiosta

Vierailupäällikkö                                                                                                                                                                                                      Soile Niinikoski Solidealista

Brand Manager                                                                                                                                                                                                         Timo Hyväri Takomosta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s