Forest Camp – tiimiyttämisen huipputuote on syntynyt!

         

Terveisiä Forest Campiltä!

 (Koko Forest Campin perusfilosofia on saanut alkunsa kirjasta  ”To the Desert and BACK – the story of one of the most dramatic business transformations on record”. Kirjan ovat kirjoittaneet Philip Marvin, Karen Ayas ja George Roth vuonna 2003  ja sen voi lainata Jamkin Lutakon kirjastosta. Aikaisempina vuosina tapahtumaa on kutsuttu To the Forest & Back sekä Base Camp.)

Letimillä ja Essillä on suuri ilo päästä mukaan pinkkujen Forest Camp tapahtumaan, joka pidettiin tällä kertaa Partaharjun leirikeskuksessa Pieksämäellä. Tuttuun tapaan paikka pidettiin salassa pinkuilta viimeiseen asti, ja lukuisten hämäysten jälkeen totuus sitten paljastuikin – toivottavasti paikan päällä.

Kuusirastinen seikkailuvaellus oli vaativuudeltaan sitä luokkaa, ettei valkkuja sinne päästetty. Alkuperäinen suunnitelma oli, että heistä olisi tehty oma tiiminsä kovaan kisaan, mutta kiireiden vuoksi vain kaksi pääsi paikalle. Palautteen mukaan vaellus oli erittäin onnistuneet. Rasteilla oli Partaharjun opiston opiskelijoita suorittamassa näyttöään, joka oli sekin uusi aluevaltaus lajissaan. Olen ymmärtänänyt, että tapahtuman järjestelyistä vastasivat tiimien vuokratiimiliiderit Riikka, Joonas, Anssi ja Jarkko sekä  Jarna  muassaan joukko ”vanhoja” tiimiläisiä. Kiitos kovasta panostuksesta ja ainutlaatuisesta tapahtumasta!

         

Maaliin pinkut saapuivat kello 15 maissa ja heillä oli edessään puolijoukkuetelttojen pystyttäminen. Onneksi suuri osa pojista oli käynyt intin, ja teltan pystyttäminen sujui paremmin kuin hyvin. Makaronilaatikkoa oli riittävästi tarjolla ja ruokailun jälkeen oli aika levähtää teltoissa. Ohjelma jatkui kello 19 erinäisten kilpailujen parissa, joissa pääosassa oli ihan tavallinen kananmuna.

         

Illan pimetessä telttakylässä paloivat nuotiot ja makkarat, myös telttojen kaminat hehkuivat kuumina kuten tunnelmakin. Oli aika painua levolle.

         

Valkkujen ja ”isosten” teltassa kuitenkin kuiskuteltiin ja suunniteltiin yön ohjelmaa. Vakoiltiin myös pinkkujen telttoja ja niissä käytyjä fiiliskeskusteluja salakuunneltiin tottuneitten vakoilijoiden toimesta. Essi lähes paljasti vakoilutoimet, koska hänen pokkansa ei pitänyt!

         

Kello 1 yöllä leirissä suoritettiin täydellinen herätys ja porukka ajettiin ylös makuupusseistaan. Pitkän sokkovaelluksen jälkeen kokoonnuttiin tiimeittään suorittamaan  juhlallinen Tiimiakatemian Vala. Sen jälkeen lähdettiin kohti telttoja mutta yhtäkkiä räikeät diskovalot syttyivät ja tienoon täytti kunnon suomalainen räppi! Petri Virta oli raahannut kalustonsa yön pimeydessä paikalle ja aloitti leiridisko limbo-kilpailuineen. Oli eläimellisen menon aika. Ja kyllä pinkut painoivatkin kuin eläimet.

         

Jytkettä riitti puoli kolmeen ja sen kuulivat ilmeisesti lähiseudun asukkaatkin. Kun jo viimeinenkin leiriläinen oli kaivaútunut pussiinsa saapui paikalle poliisi! Heidät oli hälytetty hiljentämään leiri, koska olimme häirinneet työn uuvuttamia Partaharjun opiskelijoiden yöunia. No siitäkin selvittiin Jarkko Tuomisen viisaan ja taitavan neuvonpidon jälkeen.

         

Aamuyöstä alkoi sataa rankasti, ja osa porukasta nukkui teltassa juuri sen katossa olleen reiän kohdalla ja he saivat osakseen melko varhaisen aamupesun. Kaiken yöbiletyksen jälkeen väki hyppäsi jaloilleen yhdeksältä, purki telttansa, otti kamat kantoon ja poistui alueelta aamupalalle. Loistava suoritus! Sitten tehtiin elämän ensimmäiset motorolat ja paineltiin bussilla kohti Jyväskylää.

Pinkut olivat valansa tehneet ja saaneet täydet valtuudet elää Tiimiakatemian täysvaltaisina jäseninä.

Kuvakooste Forest Campistä on täällä http://www.flickr.com/photos/letim/sets/72157624872523050/show/

Aleksi Aaltosen todella loistavat kuvat tapahtumasta ovat täällä http://aleksi.1g.fi/kuvat/Forest%20Camp/ (salasanan saa Aleksilta osoitteesta aleksi@manifant.fi)

Mainokset

3 comments

  1. Hei!

    Hauska koonti Letim, kiva kuulla millainen Forest Camp tänä vuonna oli! Kuulosti ainakin huisin hauskalta, sopiva sekoitus perinteitä ja uutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s