Morton – Kaplas ja Virta pykäsivät pystyyn huippumestan Rautalammille!

Morton – emäpitäjän olohuone, ravintolan  ”seinä”  löytyy TÄÄLTÄ!

         

On se kumma nimi ravintolalle. Nimen takana myös mahtava tarina, jonka voit lukea TÄÄLTÄ!  Rautalampi on kyllä kummallisen hurja paikka, onhan niillä oma Facebook- ryhmä! 

              

Pitäjän paras baaritiski, joka on ostettu käytettynä ja jonka  paikalliset puusepät ovat veistäneet sen oivaan juoma/tarjoilukuntoon. Mortton on häikäisevä kohtaamispaikka, hyvällä maulla sisustettu ja värivalinnat ovat osuneet nappiin. En näe mitään syytä, miksi et lähtisi tsekkaamaan paikkaa.

              

Morton pistettiin pystyyn osaksi myös talkooporukalla. Jarna kertoili, että parhaimmillaan (pahimmillaan) mukana talkoissa oli lähes 90 henkeä! Olihan siellä pyörimässä myös Petri ja Hanne-Mari Virran iskä.

              

              

Vasemmalta Jarna Kaplas, Taru Eskelinen ja Sisko Mäkinen. Huh, on tässä oiva joukko. Jarna on Morttonin yrittäjä, Taru oli meikkitaiteilijakoulussa keväällä 2010 Espanjassa ja palasi pizzanpaistoon Morttoniin. Jarna ja Taru olivat kesällä 2009 vetämässä Satama-Kahvila Laivuria Pielavedellä. Sisko on koko kesän kasvattanut kurkkuja, ovat kuulemma maakunnan parhaita!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s