Luo itse oma kesätyöpaikkasi – Estheco Secondhand

         

Satu Mäkinen ja Sirkku Savola Unelmaniasta laittoivat huippuhienon second hand shopin pystyyn Piippukadulle. Yritys on erikoistunut myymään laadukkaita second hand vaatteita ja sisustustavaroita. Käy katsomassa tyttöjen blogia ja lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ! 

         

Osuuskunta Unelmanian blogissa  asiaa uutisoitiin näin:

Eräänä kauniina kevätpäivänä unelManian Sirkku ja Satu laittoivat idearikkaat päänsä yhteen ja kehittivät kesäksi uuden yhteisen projektin, secondhand-liikkeen.

Kesäkuun 1. päivä Jyväskylän Lutakkoon avautuva muoti- ja sisustusliike Estheco secondhand laittaa muodinmukaiset tai muuten sielukkaat vaatteet ja sisustustavarat kiertoon. Toimintaperiaatteista vahvimmin näkyvät ekologisuus ja estetiikka; kauniit vaatteet ja esineet ansaitsevat uuden mahdollisuuden! Toisen turhake, toisen aarre!

Hyväkuntoisia nuorten ja aikuisten vaatteita, asusteita ja sisustustavaroita voi tuoda ilmaiselle myyntitilille myytäväksi. Pääasiallisesti sisustuspuolelta tulee löytymään pieniä huonekaluja, verhoja, valaisimia ja koriste-esineitä, mutta isompiakin huonekaluja voidaan ottaa tietyin rajoituksin vastaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s