Taneli telttailee huhtikuun – mutta onhan hän pinkku!

Taneli on meidän pinkkuja, joten mitäs siinä, ulkoilmaelämä tekee hyvää.

Kun netissä kaikki katoaa aikanaan, kannasin Keskisuomalaisen  jutun Tanelista varmuuden vuoksi. Saaat sen isommaksi klikkaamalla

         

Taneli Minkkinen lunastaa Facebook-lupauksensa ja majoittuu koko huhtikuuksi Jyväskylän keskustaan kauppakeskuksen katolle. Hivenen ennen nukkumaanmenoa viime maanantaina keksitty ajatus telttatempauksesta muuttui todeksi, kun Facebook -ryhmään liittyi sangen nopeasti yli 10 000 jäsentä.

Aluksi Minkkinen mietti ystävänsä kanssa, että jos Huhtikuu teltassa -ryhmään tulisi tuhat jäsentä, Taneli toteuttaisi lupauksensa. Liekö kylmät yöt pelottaneet, kun Taneli nosti rajan 10.000 jäseneen. Kiirastorstaina kello 14 Minkkisen faniryhmässä oli jo 16 613 jäsentä ja määrä kasvaa koko ajan.

Kauppakeskuksen edustajan mukaan Minkkinen on saamassa tempaukselleen useita sponsoreita telttavalmistajasta alkaen. Kauppakeskuksessa sijaitseva kahvila on luvannut huolehtia Minkkisen aamiaisista ja toinen ravintola ruokahuollosta. Teltan varustuksiin kuuluu myös webkameralla varustettu tietokone, jotta Facebook-päivitykset ja muut yhteydet onnistuvat erikoisella telttaretkellä.

Facebookissa Minkkisen teltalle ehdotettiin satoja eri paikkoja Kirkkopuistosta Viitaniemen rantaan. Minkkinen itse kertoi jo alkuviikosta radiohaastattelussa haluavansa teltan mahdollisimman keskustaan, mieluiten Kävelykadulle. Minkkinen on luvannut paljastaa teltan tarkan sijainnin lähiaikoina.

Minkkinen aikoo viettää teltassa ainakin yöt eikä aio säikähtää yöpakkasia ja mahdollista takatalveakaan.

Saarijärvellä syntynyt Taneli Minkkinen on mukana pyörittämässä Tiimiakatemian Ideaosuuskunta Solidealia. Sen toimialana on mm. tapahtumatuotanto.

YLE Keski-Suomi/Arvo Vuorela

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s