Valkut aloittavat maanantaina 17.8. kello 9.00!

Jo joutui armas syyskesä, ja valkut pääsevät vihdoin töihin. Kesä on mennyt mainiosti: paljon aurinkoa, matkoja, pohdiskelua ja oivalluksia. Muisto kesästä olkoon tämä, vielä kun sai olla parrakas vaikkei olekaan partanen!

kapteeni 

Nyt se sitten on ohi, se kesä. Kiitos siitä. Painelemme nyt täyttä vauhtia kohti syksyä. Tämä viikko menee valkuilla toisaalta hieman harakoille, koska menemme Liiketalouden opettajien seurassa Vierumäelle tiistaina 18.8. ja palaamme seuraavana päivänä. Mukaan lähtee yli 100 opea, joten hauskaa tulee riittämään.

Kyllä minä ihmettelen ettei Tiimiakatemialta löydy viestintäihmistä/päällikköä/johtajaa. Tämä blogi on aivan fantastinen ja tänne on todella mukava kirjoitella. Johannes Partanen on muuten kirjoitellut kesällä uskomattoman paljon kirjaa, jonka ilmestymistä meidän verkostomme odottaa kuumeisesti. Ilolla odotan myös pinkkuja, ja sitä hetkeä että he pääsevät pelaamaan Tiimiakatemian lautapeliä.

lautapeli

Olen miettinyt tätä blogi hommaa niin, että tämä olisi se virallinen Tiimiakatemia blogi ja www.letim.wordpress.com olisi enemmän mun oma valmentajan blogi, jossa reflektoin omaa työtäni ja kokemuksiani. Voisi olla varsin järkevä valinta. Tässä menee muutenkin perunat ja jauhot sekaisin.

MIELESTÄNI KOVIMMAT JUTUT LÄHIVIIKKOINA OVAT:

  • Työvuoden avaus maanantaina 24.8. (vanhat klo 9.00 ja pinkut klo 10.00)
  • Tiimiakatemian tilojen kuntoonlaitto, joka on aloitettava HETI!
  • Vahvari on tiistaina 25.8. klo 12.00 ja siitä vastaa Petri Virta
  • Vuokratiimiliiderit aloittavat työnsä heti täysillä, eikö?
  • Ipota aloittaa elontien maanantaina 31.8. ja sitä valmentaa Essi
  • Pinkkujen ja kakkosten Basecamp on Vesalassa 7.-9.9
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s