Tiimiakatemian viestintäjohtaja katosi ennen syntymäänsä!

Virallisten tietojen mukaan Tiimiakatemian viestintäjohtaja katosi ennen kuin löytyikään. Siksi hakua on jatkettu perjantaihin 29.5. klo 16.00 asti.

viestintajohtaja

Voisiko joku heistä……..hakea

Ehkä kaikkien aikojen mielenkiintoisin ja hauskin haaste tarjolla Tiimiakatemialla! VIESTINTÄJOHTAJAN PAIKKA on nyt avautumassa halukkaille haettavaksi. Lento alkaa heti syksyllä 2009!  letim@jamk.fi

Tämä homma sisältää lukemattoman määrän ILONHETKIÄ, jänskätystä, innovointia ja luovuutta. Siinä saat todella toteuttaa itseäsi ja tehdä elämästäsi elämän arvoisen. Verkottumista, uusia yhteistyökumppaneita, monikanavaista tiedottamista ja viestintää, materiaalituotantoa, pitkiä lounaita ja kansainvälisiä kongresseja sekä lehdistötilaisuuksia…..Rakenna itsellesi VIESTINTÄTIIMI, murskaa rakenteita ja hanki yhteistyökumppaneita, kaivele nettiä ja seikkaile WEB 2.0:n  aarresaarilla. Keskustele taiteilijoiden ja copyraittereiden salaseuroissa, tuota uskomatonta materiaalia tiimien ja Tiimiakatemian käyttöön…..

Viestintäjohtajan työssä tarvitaan ennen kaikkea ASENNETTA, emme odota löytävämme valmista viestinnän ammattilaista – meillä on tarpeeksi valmentajia. Baskeri päässä ja punkkulasi kourassa voivat korvata viimeisimmän viestintäalan maisteritutkinnon – tärkeintä on mitä baskerin alla tapahtuu lievän viininhuuruisen aivoerektion aikana!

Itse asiassa: me haluamme, me etsimme ja me rukoilemme löytävämme aivan tavallisen, ihkun, yritteliään ja innokkaan aksulaisen, joka HALUAA OPPIA JOHTAJAMAAN ISON YHTEISÖN VIESTINTÄÄ. Oikeastaan, halua oppia voi korvata lähes kaikki ne kompetenssit, joita tässä tehtävässä tarvitaan…..

VIESTINTÄJOHTAJALLE on laadittu oikein tehtäväprofiili, joka ei ehkä täysin vastaa tämän hetken maailman tarpeita. Suuntaa se antaa ja hieman ymmärrystä, mitä tämä riemumieli voisi oppia tai jopa jo osata……

Haaste on annettu 12.5.2009. Siihen tulee vastata sähköpostilla …kerro asenteestasi ja tekemisistä …kerro elämästäsi ja elämäntilanteestasi sekä kokemuksista….osoita halusi oppia ja nöyryytesi. Lisätietoja valmentajilta…. (oikeudet muutoksiin hakuprosessin sisällä ja aikatauluissa pidätetään) .

Hakemukset 29.5. klo 16 mennessä osoitteeseen  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s